Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra JulieMCArt.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og JulieMCArt.dk. Alle kontrakter indgås på dansk.

Bestilling

Når du bestiller varer på www.JulieMCArt.dk klikker du på den vare, du ønsker og derefter på “Køb” Din kurv opdateres øverst til højre på siden og den holdes hele tiden opdateret med din samlede bestilling. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, klikker du på “Gå til kassen” hvorefter du får en oversigt over din bestilling. Her kan du slette eller tilføje dine antal af vare ved at klikke på opdater/slet ikonerne i højre side. Nu skal du klikke på knappen “Godkend” for at udfylde dine adresseoplysninger, telefon og e-mail og evt. alternativ leveringsadresse.

Bemærk at der tages forbehold for forandringer af specifikationer, leveringsvanskeligheder, udsolgte varer, force majeure, prisændringer, afgiftsændringer samt evt. trykfejl m.m.

Ordrebekræftelse

Når du køber varer hos JulieMCArt, modtager du en ordrebekræftelse på din skærm og på e-mail, så snart din ordre er registreret.

Leveringstidspunkt

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Din vare vil blive leveret inden 10 hverdage efter bestillingen i DK (afhængig af bud). For visse varer gælder særlige leveringsvilkår (specielt malerier). Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. Har du behov for hurtigere levering, er du velkommen til at kontakte os.

Reklamationsret

Vi pakker og afsender din ordre så hurtigt som muligt det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med de varer, du modtager. Derfor ANBEFALES DET PÅ DET KRAFTIGSTE, at du undersøger dine varer for fejl og mangler straks efter modtagelsen, og send os et billede før du åbner pakken, hvis den viser tegn på beskadigelse. Du har, efter købeloven, reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Du skal reklamerer indenfor 7 dage for at reklamationen anses for værende rettidig, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte info@juliemcart.dk. Så sørger vi for, at din reklamation bliver rettet uden omkostninger for dig.

Vær opmærksom på, at kunstværker har en naturlig aldringsprocess, og dette hører ikke under reklamationsret

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten træder i kræft når kunden modtager varen. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har brugt varen, så det er helt åbenbart, at varens salgsværdi er formindsket. Du betaler selv for fragten, når du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde, senest 14 dage efter JulieMCArt.dk har afsendt varen. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres. Købet kan fortrydes ved at returnere varen til os på følgende adresse: Smaragdvej 4, 2730 Herlev

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for din fortrydelsesret. Der ydes INGEN fortrydelsesret på varer, der fremstilles efter dit eget ønske/bestilling eller reproduktioner lavet kun til dine individuelle behov. Man giver accept til at påbegynde tilpasningen ved godkendelse af købet. Den fragt, du har betalt, da du modtog varen, refunderes ikke. Du kan ikke sende varen tilbage til JulieMCArt.dk pr. efterkrav, og du betaler selv returfragten

Priser & betaling

Du kan betale med kreditkort, via PayPal eller med Mobilepay on 23320040. Alle priser er i danske kroner, DKK. Levering er inkluderet for ordrer over 500kr med undtagelse af malerier, hvor levering koster 100kr. For ordrer under 500 kr koster levering 50kr. Alle varer kan afhentes gratis i Herlev eller på Østerbro efter aftale.

Skulle udenlandsk forsendelse blive aftalt, så forgår dette til kostpris

Bytteret

Der er ingen bytteret

Ejerskab Product rettighed

JulieMCArt.dk beholder rettighed og ejerskab indtil betaling er sket i fulde. Derudover beholder JulieMCArt.dk og Julie Mohr Christensen rettighed til lave reproduktioner af originaler såvel som den digitale anvendelse af produktet permanent